NFL Bouw
Moorseweg 12, 4681 SM
Nieuw-Vossemeer
tel. 0167-502650
gsm. 06-53515207

Home


NFL Bouw- en Handelsonderneming B.V. in Nieuw-Vossemeer is sinds 2003 actief in de bouw. Voor uw nieuwbouw, verbouwing, renovatie of projectontwikkeling bent u bij NFL Bouw aan het juiste adres. Zoals u op onze website kunt zien en lezen is onze bouwonderneming gespecialiseerd in zowel particuliere als zakelijke bouwprojecten, van heel klein tot enorm groot.

 

Ook kunt u bij ons terecht voor het kopen en huren van bijvoorbeeld bouwmaterialen, bestrating of het huren van een steiger. NFL Bouw- en Handelsonderneming B.V. werkt met een bouwteam van vakspecialisten het complete project voor u af. Meedenken, flexibiliteit, snel schakelen en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding zijn de sterke punten waarmee onze organisatie zich al jarenlang weet te onderscheiden.

 

Dat we de hoogste kwaliteit voor de beste prijs willen garanderen blijkt wel uit ons VCA keurmerk ISO 9001, dat reeds jaren in ons bezit is. Onze kwaliteit van dienstverlening wordt jaarlijks aan de hoge VCA kwaliteitseisen en ľnormen getoetst, waardoor u weet dat u bij ons aan het juiste adres bent!